Rendezvények

Koktélpartik

Egyik legkötetlenebb vendéglátási alkalom. Ajánljuk, ha kevés az idő, vagy szűk tér áll rendelkezésre. Könnyed, laza csevegéshez igazodva egyszerű, de annál látványosabb ételválasztékkal. Felszolgálók tálcák, tálakon hideg-meleg étvágyfalatokat, továbbá pezsgőt-koktélt, egyéb italokat kínálnak vendégeinek a rendezvény ideje alatt.

Büfé

Ajánljuk, ha az Ön rendezvénye nagyobb létszámú, több idő jut az étkezésre, s tágas tér áll rendelkezésre a büféasztalok elrendezésére, amelyről vendégei hideg – meleg ételekből szervírozhatnak kívánságuk szerint felszolgálóink segítségével. Az italokat italasztalról vagy tálcákról szolgáljuk fel, vagy koktélbárból (amelyet kívánság szerint telepítünk) kínáljuk. Állófogadása lehet ültetett is, itt büféasztalokról szervírozott ételekkel a vendégek helyet foglalnak, ahol a felszolgálók bekínálják az italt. Az asztalok és a terem megfelelő dekorációja nagyban hozzájárul a gasztronómiai élmények kiszélesítéséhez, ezenkívül segítséget nyújt fogadásának egyedi arculatát kialakítani, ami még emlékezetesebbé teszi vendégeinek ezt a napot.

Kerti parti

Általában a helyet jelöli az elnevezés, nem a formát. Lehet fogadás, koktélparti is. Látványkonyhával – Grill, nyárs, bogrács – kiegészítve. A rendezvény lebonyolítása az időjárás függvénye. Rossz idő esetén a vendégeknek biztosítani kell fedett részt, ahová bevonulhatnak. Ajánljuk a kertben kis partisátrak felállítását, vagy nagyobb létszám esetén sátorrendszer kialakítását.

Gálaétkezés

Ajánljuk bál jellegű rendezvényekre, ahol meghatározott menüsor kerül felszolgálásra. Ajánljuk olyan rendezvényekre, ahol a protokoll szigorú szabályai mérvadóak. Az exkluzív menüsor magas színvonalon kerül felszolgálásra. A szervírozás formáját Ön határozza meg (tányér- angol vagy -francia szerviz).

Esküvő

Köszöntjük!

Családi rendezvények, üzleti ebédek, hangulatos vacsorák kitűnő helyszíne.

Svédasztal

Tekintse meg aktuális svéasztalos kínálatunkat. Töltse le PDF formátumban.

Heti menü

Heti menüajánlatunkért kattintson a "Letöltés" gombra.

6237 Kecel Császártöltési u 3. | Telefon: 06-78-420-180 | Fax: 06-78-422-490 | E-mail: furtosvendeglo@freemail.hu